Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/web004/c2/31/57320231/htdocs/WordPress_SecureMode_04/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230 Over mij - Coaching by Lonneke
Leuk kennis met je te maken! Mijn naam is Lonneke Kaag (1977) en ik help vrouwen die het gevoel hebben vast te zitten in hun leven, door ze een duwtje in de juiste richting te geven, en waarbij ik ze help het beste in zichzelf naar boven te halen.

Ik zal even kort iets over mezelf vertellen. Het jaar 2013 was niet echt een topjaar voor mij, omdat ik toen een burn out heb gehad. Jemig de pemig wat voelde ik me een hoopje ellende. Ik zat er helemaal doorheen. Met een beetje hulp ben ik er stapje voor stapje uitgekomen. Ik realiseerde me dat het nodig was om veranderingen in mijn leven aan te brengen. Nadat ik jarenlang als secretaresse werkzaam was geweest, kwam ik op een gegeven moment zonder werk te zitten. Aan de ene kant was dit natuurlijk heel vervelend, maar aan de andere kant gaf het me de mogelijkheid om eens goed na te denken over wat ik wilde met mijn leven. Voor mijn gevoel moest het roer namelijk om. Ik kwam via via in aanraking met de Jassentechniek. Na een aantal sessies voelde ik me een totaal ander mens. Ik geloofde weer in mijn eigen kunnen, voelde me gewaardeerd, gaf duidelijk mijn grenzen aan en ik wist welke richting ik op wilde met mijn leven. Als ik dit in 2013 had geweten, had ik waarschijnlijk geen burn out gehad! Ik was hier zo enthousiast over dat ik de opleiding tot Jassentechniek Therapeut heb gevolgd en er mijn werk van heb gemaakt. Door andere vrouwen te helpen, wil ik mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Want als jij lekker in je vel zit, wordt de wereld vanzelf een beetje mooier.

Wist je dat ik:

  • in mijn vrije tijd graag naar het strand ga om lekker uit te waaien. Het luisteren naar de golven voelt als een soort meditatie. Ik word er altijd zo heerlijk rustig van;
  • het heerlijk vind om te zingen. Ik heb geen specifieke muziekvoorkeur; ik vind (bijna) alles wel leuk. Ik hoop ooit tijdens een jamsessie mijn zangkunsten te kunnen laten horen. Maar voordat het zover is, heb ik nog wel een paar zanglessen nodig.
  • van stand up comedy houd. Ik kijk graag naar b.v.: Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jim Jeffreys, Jim Breuer.

 

Ik maak graag kennis met jou

UA-89543861-1